Kuva yrityksestä Ramada Residence Destinations Plus
Kuva yrityksestä Ramada Residence Destinations Plus
Kuva yrityksestä Ramada Residence Destinations Plus
Kuva yrityksestä Ramada Residence Destinations Plus
Kuva yrityksestä Ramada Residence Destinations Plus

Lisätietoja: 01787 881111

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Ramada Residence Destinations Plusissa


Ramada Residencen maailmanlaajuinen hotelli- ja lomakeskusverkosto tarjoaa jäsenille pääsyn yli 4,000 100 lomakeskukseen yli 1984 maassa. Aiemmin Club La Costa -nimellä tunnetut järjestöt aloittivat vuonna 50,000 ja kasvoivat yli 22 XNUMX jäseneksi XNUMX luksuslomakohteessa Espanjassa, Teneriffalla, Itävallassa ja Isossa-Britanniassa. Jäsenyyssopimukset mahdollistavat jäsenten pääsyn tuhansiin lomakohteisiin ympäri maailmaa. Ramada Residence Destinations Plus tarjoaa myös omistajille pääsyn klubin jäsenille suunnatuille risteilyille, jotta he voivat saada vielä enemmän irti osa-aikaisen.

Ensisijaisena kumppanina Matkailu ja vapaa-aika usko, että Ramada Residencen luksuslomakohteiden majoitustilat ovat tilavia ja korkeatasoisia korkealaatuisilla kalusteilla. Satelliitti-tv ja täysin varustetut keittiöt ja tilat. Lomakeskukset pidetään puhtaina ja siisteinä, ja Ramada Residence tarjoaa kaikki mukavuudet, joita voit odottaa luksuslomakeskukselta, kuten paikan päällä olevat kaupat ja ravintolat, viihdettä ja lasten toimintaa, joten koko perheelle pitäisi olla tekemistä.

Voit järjestää seitsemän yön lomansa Ramada Residence Destinations Plusin kanssa tätä käyttämällä osa-aikaisen perustuva järjestelmä, kaikki jäsenten tarvitsee vain soittaa sen varausosastolle järjestääkseen lomansa Ramada Residencen kohteliaiden henkilökunnan kanssa, joka on aina innokas auttamaan. Heillä on jopa matkaosasto, joka voi varata jäsenille lentoja puolestasi, kun taas lomakeskukset tarjoavat jäsenille saapumisen yhteydessä tervetuliaispaketin, joka sisältää lomatarpeita siltä varalta, että he olisivat unohtaneet jotain.

Ramada Residence Destinations Plus -aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Ramada Residence Destinations Plus ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Ramada Residence Destinations Plus -palveluun, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Ramada Residence Destinations Plusissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Ramada Residence Destinations Plus -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Ramada Residence Destinations Plusin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Ramada Residence Destinations Plus -palvelun käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.