Kuva Realty Accessista
Kuva Realty Accessista
Kuva Realty Accessista
Kuva Realty Accessista
Kuva Realty Accessista

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.realtyaccess.global

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokraa Realty Access


Realty Access tarjoaa jäsenilleen pääsyn laadukkaan majoituksen valikoimaansa maailmanlaajuisesti muutaman vapaapäivän kustannuksella. Realty Access Vacation Club -jäsenyyden myötä jäsenet voivat sijoittaa niin vähän tai yhtä paljon kuin he valitsemaan vapaa-ajanviettoonsa, jolloin jäsenet voivat osallistua heidän osuutensa myynnistä.

Matkailu ja vapaa-aika Usko Realty Access tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden erinomaisiin lomatilanteisiin, joiden avulla jäsenet voivat varata viikkoja kiinteään, diskontattuun jäsenmaksuun. Tämän kiinteistökäytön ansiosta jäsenillä on mahdollisuus vuokrata käyttämättömät viikot kolmansille osapuolille antaen jäsenille, ystävälleen ja perheille mahdollisuuden hyödyntää parhaiten Vacation Club -jäsenyyttään.

Realty Accessin valikoima ylellisiä lomakohteita ovat resorts in Espanja, Kiina, Thaimaa, USA ja Saksa. Kun Realty Access -jäsenet hyötyvät tehtävistään antaa jäsenille yksinoikeus päästä ylellisyhteisöilleen, mikä tarkoittaa, että he voivat tarjota korkeatasoisia kiinteistöjä ja palveluita, jotka eivät muutoin olisi mahdollisia ja suora pääsy niiden kehitykseen.

Jäsenet voivat todella harkita investoimalla Realty Access Lomailijäsenyyteen sijoitukseksi, koska he lupaavat jakaa omistajiensa arvostamisen osuuden heidän kanssaan mahdollisesta sijoituksen myynnistä.

Realty Access tarjoaa jäsenilleen jäsenyyden Dial a Exchange (DAE) -palvelulla, joka tarjoaa heille pääsyn yli 2,000-lomakohteisiin ympäri maailmaa. Jäsenet voivat varata pääsyn kaikkiin käytettävissä oleviin Dial a Exchange -viikkoihin soittamalla varauspalvelukeskukseen. Soita Exchange tarjoaa jäsenilleen vapaapäivät voimakkaasti alennetuilla hinnoilla ja sovellettavissa maksuilla varauksen yhteydessä.

Ostaminen kiinteistöjen käyttöoikeuden osa-aikaiseen käyttöön

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Realty Access ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Realty Accessin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti kiinteistöoikeudessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Realty Access -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuutta Realty Accessin avulla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Realty Accessin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahaa, joka talletetaan luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.