Kuva yrityksestä Residence Capo dOrso Marina
Kuva yrityksestä Residence Capo dOrso Marina
Kuva yrityksestä Residence Capo dOrso Marina
Kuva yrityksestä Residence Capo dOrso Marina
Kuva yrityksestä Residence Capo dOrso Marina

Osoite: Via Capo d Orso, Palau, (SS), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vacanzenelmondo.com/

Napsauta tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Residence Capo d'Orso Marinassa


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Residence Capo dOrso Marina kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Residence Capo dOrson venesataman palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö),
Lomakeskus
Ranta, Lastenhoito, Ruokakauppa, Live-viihde, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (lähellä), Ratsastus (2.0 mailia), Pesula (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähistöllä), Sukellus (2.0 mailia)
Lentokenttä
Olbia - (27 mailia - 43 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Residence Capo dOrso Marinassa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Residence Capo dOrso Marinasta, sinulle taataan vuosittainen pääsy. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Residence Capo dOrso Marina ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Residence Capo dOrso Marinaan, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Residence Capo dOrso Marinassa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residence Capo dOrso Marinan kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Residence Capo dOrso Marinan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Residence Capo dOrso Marinan käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.