Kuva Residence Paris - St Germain
Kuva Residence Paris - St Germain
Kuva Residence Paris - St Germain
Kuva Residence Paris - St Germain
Kuva Residence Paris - St Germain

Osoite: Le Saint Germain, 16, rue Boutebrie, 75005, Pariisi, Ranska
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.capfun.co.uk/residence-hotel-paris_saint_germain-site-EN.html

Kiinnostaako Residence Paris - St Germain myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Pariisissa kaikki kivet ovat täynnä historiaa, mielenkiintoa muistomerkkien ja katedraalien ympärille ja tutkia kaupungin menneisyyttä. Vain muutama sata metriä vierailee Pantheonissa, Notre-Dame -alueella, Sorbonnessa ja hetkessä matkalla Louvre-joelle, Riemukaarelle, Les Invalidesille ja Eiffel-tornille.

Nämä huoneistot sijaitsevat ihanteellisella paikalla Pariisin keskustassa, ja ne tarjoavat elegantin hotellin viehättävän charmin vain muutaman minuutin päässä Boulevard Saint Germainista ja Cluny-museon kentistä.

Hissi palvelee täysin varusteltujen huoneistojen viittä kerrosta studiosta kolmen huoneen huoneistoon, jotka on jaettu kahteen kerrokseen.

Ostaminen Residence Paris - St Germain aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Residence Paris - St Germain ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Residence Paris - St Germainin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Residence Paris - St Germain

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residence Paris - St Germain -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuudet Residence Paris - St Germainin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Residence Paris - St Germainia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.