Kuva Residence Sottsass
Kuva Residence Sottsass
Kuva Residence Sottsass
Kuva Residence Sottsass
Kuva Residence Sottsass

Osoite: Strada Ninz 60, La Villa Badia, (BZ), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.best-of-italy.com/holiday/

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Residence Sottsassissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Residence Sottsass kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Residence Sottsass Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Pelihuone, Pesula, Hissi, Sauna,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (37.0 mailia), Lastenhoito (Läheiset), Hiihto (lähistöllä), Laskettelu (lähistöllä), Kalastus (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus Järvi (2.0 mailia), Live-viihde (Läheiset), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Ravintola (Läheiset), Ostoskeskus (Läheiset), Hiihtokoulu (Läheiset), Snack Bar (Läheiset) ),
Lentokenttä
Verona - (124 mailia - 199 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta kotona Residence Sottsassissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Residence Sottsass, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Aseta Residence Sottsass ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Residence Sottsassin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Residence Sottsassissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residence Sottsass -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Residence Sottsassin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Residence Sottsassia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.