Kuva Residence Sport Hotel Astoria
Kuva Residence Sport Hotel Astoria
Kuva Residence Sport Hotel Astoria
Kuva Residence Sport Hotel Astoria
Kuva Residence Sport Hotel Astoria

Osoite: La Villa 51, La Villa Badia, (BZ), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.altabadia.org

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Residence Sport Hotel Astoria? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Residence Sport Hotel Astoria kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Residence Sport Hotel Astoria Palvelut

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Kuntosali, Pelihuone, Pesula, Hissi, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas (sisätiloissa),
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (1.0 mailia), Maastohiihto (3.0 mailia), Laskettelu (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus (2.0 mailia) Lääkäripalvelut (lähistöllä), Ostoskeskus (lähistöllä), Hiihtokoulu (lähistöllä), Tennis (1.0 mailia),
Lentokenttä
Verona - (124 mailia - 199 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai, tiistai

Nauti kotikokemuksesta kotona Residence Sport Hotel Astoria

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Residence Sport Hotel Astoria, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Residence Sport Hotel Astoria ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Residence Sport Hotel Astorin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Residence Sport Hotel Astoriaan

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residence Sport Hotel Astorian kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Residence Sport Hotel Astorian kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Residence Sport Hotel Astoria voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen muodossa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.