Kuvia Residence Vacances No. 1
Kuvia Residence Vacances No. 1
Kuvia Residence Vacances No. 1
Kuvia Residence Vacances No. 1
Kuvia Residence Vacances No. 1

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.portmarina.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja vuokrattavissa Residence Vacances No. 1? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Residence Vacances nro 1 kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Residence Vacances No. 1 Tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Hissi, Uima-allas (varuste),
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat veneet, Lähellä olevat veneet, Kasino (1.0 mailia), Maastohiihto (37.0 mailia), Laskettelu (37.0 mailia), Harjoitusvälineet (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (6.0 mailia) Kauppa (lähistöllä), Terveyskylpylä (Läheiset), Ratsastus (3.0 mailia), Pesula (lähistöllä), Live-viihde (3.0 mailia), Lääkärin palvelut (lähietäisyydet), Ravintola (lähistöllä) (Lähellä), Squash (37.0 miles), Tennis (lähietäisyydellä), Vesihiihto (lähietäisyydellä), Poreallas (lähietäisyydessä), Vesiurheilu (katettu), Hiihtokoulu (3.0) ,
Lentokenttä
Nizza - (6 mailia - 9 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai, maanantai, tiistai

Nauti kotikokemuksesta kotiin Residence Vacances nro 1

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Residence Vacances No. 1, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Residence Vacances nro 1 ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Residence Vacanssin kanssa, ei 1 miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Residence Vacancesin numerossa 1

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residence Vacances No. 1 -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Residence Vacances No. 1in kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Residence Vacanssia nro. 1 voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.