Kuva Residence Vacances No 6
Kuva Residence Vacances No 6
Kuva Residence Vacances No 6
Kuva Residence Vacances No 6
Kuva Residence Vacances No 6

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.portmarina.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Residence Vacances No 6? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Residence Vacances Ei 6 kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Residence Vacances Ei 6 Tilat

Yksikkötyöt
Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Hissi, Uima-allas (varuste), Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat veneet, Lähellä olevat veneet, Kasino (1.0 mailia), Maastohiihto (37.0 mailia), Laskettelu (37.0 mailia), Harjoitusvälineet (lähellä), Kalastus (lähistöllä), Golf (6.0 mailia) Kauppa (lähistöllä), Terveyskeskus (lähistöllä), Ratsastus (3.0 mailia), Pesula (lähistöllä), Live-viihde (3.0 mailia), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydellä), Ravintola (lähistöllä) ), Ostoskeskus (Läheiset), Hiihtokoulu (37.0 mailia), Snackbaari (Läheiset), Squash (3.0 mailia), Tennis (Läheiset)
Lentokenttä
Nizza - (6 mailia - 9 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti koti-elämyksestä Residence Vacances No 6issa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Residence Vacances No 6, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Aseta Residence Vacances No 6 ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Residence Vacances No 6: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Residence Vacances No 6: ssä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residence Vacances No 6 -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Residence Vacances No 6: n kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Residence Vacancesia. Ei 6 voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.