Kuva yrityksestä RESIDENCE VILLA BARBARA
Kuva yrityksestä RESIDENCE VILLA BARBARA
Kuva yrityksestä RESIDENCE VILLA BARBARA
Kuva yrityksestä RESIDENCE VILLA BARBARA
Kuva yrityksestä RESIDENCE VILLA BARBARA

Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut RESIDENCE VILLA BARBARAn myynnistä ja vuokrauksesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa ELÄMÄ VILLA BARBARA kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

RESIDENCE VILLA BARBARA Tilat

Yksikkötyöt
Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen),
Lomakeskus
Pesula, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (lähistöllä), Ranta (lähistöllä), Veneily (lähistöllä), Kasino (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Pelihuone (lähistöllä), Golf (3.0 miles), Live-viihde (lähistöllä), Terveyspalvelut (lähistöllä), Ravintola (lähistöllä), sukellus (lähistöllä), ostosalue (lähistöllä), tennis (lähistöllä), vesihiihto (lähistöllä), surffaus (lähistöllä),
Lentokenttä
- (0 mailia - 0 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotiin kodin kokemuksesta RESIDENCE VILLA BARBARA -hotellissa

Kun ostat aikaosakkeita kiinteistöihin, kuten RESIDENCE VILLA BARBARAan, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa RESIDENCE VILLA BARBARA ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja RESIDENCE VILLA BARBARAn kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti osoitteessa RESIDENCE VILLA BARBARA

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus RESIDENCE VILLA BARBARA -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita RESIDENCE VILLA BARBARAn kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä RESIDENCE VILLA BARBARAa voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.