Kuva yrityksestä Residences Chamossaire
Kuva yrityksestä Residences Chamossaire
Kuva yrityksestä Residences Chamossaire
Kuva yrityksestä Residences Chamossaire
Kuva yrityksestä Residences Chamossaire

Osoite: Route du Chamossaire 1-3, Leysin, CP 136, CH-1854, Sveitsi
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Residences Chamossairessa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Residenssi Chamossaire kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Residenssit Chamossaire-palvelut

Yksikkötyöt
Matto (joissakin yksiköissä), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraus, Pesula, Hissi, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (11.0 mailia), Casino (12.0 mailia), Murtomaahiihto (Läheiset), Laskettelu (Läheiset), Harjoitusvälineet (Läheiset), Kalastus (3.0 mailia), Golf (9.0 mailia) (Lähellä), Sisäuima-allas (lähellä), Sisäuima-allas (lähellä) ), Squash (lähellä), Uima-allas (lähistöllä), Tennis (lähietäisyydessä),
Lentokenttä
Geneve - (78 mailia - 125 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotona kotoa kokemuksesta Residences Chamossairessa

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten Residences Chamossaire, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Residences Chamossaire ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen yrittämistä vuokrata ensin Residences Chamossairen kanssa? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Residences Chamossairessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residences Chamossaire -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Residences Chamossairen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Residences Chamossairen käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.