Kuva Residencial Pousada do Serrano
Kuva Residencial Pousada do Serrano
Kuva Residencial Pousada do Serrano
Kuva Residencial Pousada do Serrano
Kuva Residencial Pousada do Serrano

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asunto Residencial Pousada do Serrano? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Residencial Pousada do Serrano kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Residencial Pousada do Serrano Tilat

Yksikkötyöt
Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lasten allas, Kuntosali, Takka, Pelihuone, Pesula, Hissi, Elävää viihdettä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Casino (1.0 mailia), Kokoustilat (Läheiset), Kalastus (6.0 mailia), Golf (3.0 mailia), Kampaaja (Läheiset), Ratsastus (6.0 mailia) Lähistöllä), Sauna (Läheiset), Kylpylä (1.0 mailia), Tennis (Läheiset), Poreallas (Läheiset),
Lentokenttä
Porto Alegre International - (82 mailia - 131 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai, maanantai

Nauti kotona kokemuksesta kotona Residencial Pousada do Serrano

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Residencial Pousada do Serrano, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Residencial Pousada do Serrano ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Residencial Pousada do Serranon kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Residencial Pousada do Serranossa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residencial Pousada do Serranon kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Residencial Pousada do Serranon kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Residencial Pousada do Serranoa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.