Kuva residenza del golfo
Kuva residenza del golfo
Kuva residenza del golfo
Kuva residenza del golfo
Kuva residenza del golfo

Osoite: PORTOROSA, PRAIA A MARE, (CS), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.apt.sicilia.it/

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja residenza del golfo? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa residenza del golfo kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Residenza del golfo Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / minikeittiö),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lastenallas, Kuntosali, Hissi, Live-viihde, Ravintola, Ostoskeskus, Uima-allas, Puhelin, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (2.0 mailia), Veneily (2.0 mailia), Kalastus (2.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (lähistöllä), Kampaaja (2.0 mailia), Ratsastus (2.0 mailia) Leikkikenttäalue (2.0 mailia), Sukellus (2.0 mailia), Kylpylä (2.0 mailia), Tuuli Surfing (2.0 mailia),
Lentokenttä
Catania - (84 mailia - 135 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotona kodin kokemuksesta osoitteessa residenza del golfo

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten residenza del golfo, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa residenza del golfo ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen residenza del golfoon, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti residenza del golfossa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus residenza del golfo -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia residenza del golfon kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä residenza del golfo voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.