Kuva Residenza Lorica
Kuva Residenza Lorica
Kuva Residenza Lorica
Kuva Residenza Lorica
Kuva Residenza Lorica

Osoite: Viale della Liberta 57, Lorica, (CS) ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.fondamentaspa.it/products/resilori/index.htm

Kiinnostaako vuokra-asunto Residenza Lorica? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Residenza Lorica kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Residenza Lorica Tilat

Yksikkötyöt
Matto (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Kuntosali, Pelihuone, Pesula, Ravintola, Snackbaari,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Järvi (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydellä), Leikkikenttä (lähietäisyydessä), Laskettelu (lähietäisyydessä), Laskettelu (lähietäisyydessä), Laskettelukeskus (2.0) Hiihtokoulu (2.0 mailia), Tennis (lähistöllä),
Lentokenttä
Lemezia Terme - (87 mailia - 140 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Residenza Lorican kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Residenza Lorica, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Residenza Lorica ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Residenza Lorican kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Residenza Loricassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residenza Lorica -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkimyksiin myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Residenza Lorican kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Residenza Lorica voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.