Kuva Residenza Parco dello Stelvio
Kuva Residenza Parco dello Stelvio
Kuva Residenza Parco dello Stelvio
Kuva Residenza Parco dello Stelvio
Kuva Residenza Parco dello Stelvio

Osoite: Via San Antonio 16, Cogolo Di Pejo, (TN), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.promoturpejo.it/

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Residenza Parco dello Stelvio? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Residenza Parco dello Stelvio kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Residenza Parco dello Stelvio Tilat

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Murtomaahiihto, Hissi / Hissi,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastustapahtuma (lähellä), Laskettelu (lähistöllä), Laskettelu (25.0) 7.0 mailia), Lake (5.0 mailia), Pesula (lähistöllä), Live-viihde (Läheiset), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Leikkikenttä (lähistöllä) Snack-baari (lähellä), Tennis (Läheiset),
Lentokenttä
Verona - (112 mailia - 180 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Residenza Parco dello Stelvion kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Residenza Parco dello Stelvio, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Residenza Parco dello Stelvio ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Residenza Parco dello Stelvion kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Residenza Parco dello Stelvio

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residenza Parco dello Stelvion kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Residenza Parco dello Stelvion kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Residenza Parco dello Stelvioa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.