Kuva yrityksestä Rex Halcyon Cove - All Inclusive
Kuva yrityksestä Rex Halcyon Cove - All Inclusive
Kuva yrityksestä Rex Halcyon Cove - All Inclusive
Kuva yrityksestä Rex Halcyon Cove - All Inclusive
Kuva yrityksestä Rex Halcyon Cove - All Inclusive

Osoite: Dickenson Bay, St. John s, ANTIGUA JA BARBUDA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Rex Halcyon Cove – All Inclusive myynnissä olevista ja vuokrattavissa olevista kiinteistöistä? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Rex Halcyon Cove - All Inclusive kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Rex Halcyon Cove - All Inclusive -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autonvuokraus, Ranta, Veneily, Kokoustilat, Kalastus, Kampaaja, Pesula, Elävää viihdettä, Ravintola, Sukellus, Ostosalue, Snackbaari, Uima-allas, Tennis, Vesihiihto, Purjelautailu,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Kasino (3.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (1.0 mailia), Ratsastus (2.0 mailia), Terveydenhoitopalvelut (4.0 mailia), *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
VC Bird International - (7 mailia - 11 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Rex Halcyon Cove - All Inclusivessa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Rex Halcyon Cove - All Inclusive, sinulle taataan vuosittainen pääsy. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Rex Halcyon Cove - All Inclusive ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Rex Halcyon Cove - All Inclusive -palveluun, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Rex Halcyon Covessa - All Inclusive

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Rex Halcyon Cove - All Inclusive -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Rex Halcyon Cove - All Inclusiven kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Rex Halcyon Cove - All Inclusiven käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä varoilla, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.