Kuva RHC / High Point World Resort
Kuva RHC / High Point World Resort
Kuva RHC / High Point World Resort
Kuva RHC / High Point World Resort
Kuva RHC / High Point World Resort

Osoite: 2951 High Point Blvd., Kissimmee, FL, 34746, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.royal-holiday.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata RHC / High Point World Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa RHC / High Point World Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

RHC / High Point World Resort -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Pelihuone, Pesula, Leikkikenttä, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(60.0 mailia), Golf (5.0 mailia), Päivittäistavarakaupat (15.0 mailia), Terveysklubi (5.0 mailia), Kuntokeskus (5.0 mailia) (6.0 mailia), Ratsastusta (15.0 mailia), Järvi (15.0 mailia), Live-viihde (lähistöllä), Lääketieteelliset laitteet (5.0 mailia)
Lentokenttä
Orlando International - (22 mailia - 35 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta kotiin RHC / High Point World Resortissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten RHC / High Point World Resort, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa RHC / High Point World Resort ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen RHC / High Point World Resortille, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti RHC / High Point World Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus RHC / High Point World Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia RHC / High Point World Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä RHC / High Point World Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.