Kuva RHC / Park Royal Cozumel
Kuva RHC / Park Royal Cozumel
Kuva RHC / Park Royal Cozumel
Kuva RHC / Park Royal Cozumel
Kuva RHC / Park Royal Cozumel

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.royal-holiday.com

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata RHC / Park Royal Cozumel? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa RHC / Park Royal Cozumel kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

RHC / Park Royal Cozumelin tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily (varuste), Kalastus (varuste), Pesula, Hissi, Live-viihde, Lääketieteelliset tilat, Ravintola, Laitesukellus (Varusteluvälineet), Ostoskeskus, Snackbaari,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Ratsastus (3.0 mailia), Leikkikenttäalue (lähistöllä), Vesihiihto (lähistöllä), Surfaus (lähistöllä),, *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Cozumel International - (4 mailia - 6 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kotiin kotikokemuksesta RHC / Park Royal Cozumelissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten RHC / Park Royal Cozumel, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa RHC / Park Royal Cozumel ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen RHC / Park Royal Cozumeliin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti RHC / Park Royal Cozumelissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus RHC / Park Royal Cozumelin kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia RHC: n / Park Royal Cozumelin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia RHC / Park Royal Cozumelin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.