Kuva Ridge Top Villagesta ja Ridge Top Summitista Shawneessa
Kuva Ridge Top Villagesta ja Ridge Top Summitista Shawneessa
Kuva Ridge Top Villagesta ja Ridge Top Summitista Shawneessa
Kuva Ridge Top Villagesta ja Ridge Top Summitista Shawneessa
Kuva Ridge Top Villagesta ja Ridge Top Summitista Shawneessa

Osoite: PO Box 93, Shawnee-On-Delaware, PA, 18356, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.exchangeguest.com

Oletko kiinnostunut myytävistä ja vuokraavista kiinteistöistä Ridge Top Villagessa ja Ridge Top Summitissa Shawneessa? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Ridge Top Village ja Ridge Top Summit Shawneessa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Ridge Top Village ja Ridge Top Summit Shawnee Facilitiesissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / (Kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Sisäuima-allas, Snackbaari, Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Tenniskenttä, Ulkouima-allas (kausiluonteinen)
Lähellä olevat palvelut
(2.0 mailia), Järvi (5.0 mailia), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Racquetball (5.0 mailia), Poreallas / Hot Tub (5.0 mailia),
Lentokenttä
Allentown - (40 mailia - 64 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Ridge Top Villagessa ja Ridge Top Summitissa Shawneessa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Ridge Top Villagesta ja Ridge Top Summitista Shawneessa, sinulle taataan vuosittainen pääsy. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Ridge Top Village ja Ridge Top Summit Shawneesta ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Ridge Top Villageen ja Ridge Top Summitiin Shawneessa, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Ridge Top Villagessa ja Ridge Top Summitissa Shawneessa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Ridge Top Villagen ja Ridge Top Summitin myynnistä Shawnee-kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Ridge Top Villagen ja Ridge Top Summitin kanssa Shawneessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Ridge Top Villagen ja Ridge Top Summitin käyttäminen Shawneessa voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.