Kuva Rio Selva Resort Santa Cruz
Kuva Rio Selva Resort Santa Cruz
Kuva Rio Selva Resort Santa Cruz
Kuva Rio Selva Resort Santa Cruz
Kuva Rio Selva Resort Santa Cruz

Osoite: Kilometro 23 Carretera al Norte, Detras Sociedad Rural del Oriente
Santa Cruz de La Sierra, BOLIVIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.rioselva.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Rio Selva Resort Santa Cruz? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Rio Selva Resort Santa Cruz kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Rio Selva Resort Santa Cruz Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lastenallas, Pelihuone, Järvi, Pesula (laitteita saatavilla), Leikkipuisto, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (7.0 mailia), Veneily (3.0 mailia), Kalastus (6.0 mailia), Golf (3.0 mailia), Ruokakauppa (12.0 mailia), Ratsastus (11.0 mailia), Live Entertainment (12.0 mailia) ),
Lentokenttä
Viru-Viru International - (9 mailia - 14 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kotoa kotoa kokemuksesta Rio Selva Resort Santa Cruzissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Rio Selva Resort Santa Cruzissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Rio Selva Resort Santa Cruz ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Rio Selva Resort Santa Cruzin kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Rio Selva Resort Santa Cruzissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Rio Selva Resort Santa Cruz -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnan pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Rio Selva Resort Santa Cruzin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Rio Selva Resort Santa Cruzia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.