Kuva Royal Club Bonnington Towerissa
Kuva Royal Club Bonnington Towerissa
Kuva Royal Club Bonnington Towerissa
Kuva Royal Club Bonnington Towerissa
Kuva Royal Club Bonnington Towerissa

Osoite: Bonnington Jumeirah-järven tornit, PO Box 37246, Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.royalclubdubai.com/

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Royal Clubissa Bonnington Towerissa


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Royal Club Bonnington Towerissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Royal Club Bonningtonin torniin

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai VCR, televisio
Lomakeskus
Baari / Cocktail Lounge, Päivähoito, Viihde, Elävä, Harjoituskoti, Varustettu, Päivittäistavarakauppa, Järvi, Pesulapalvelut, Ravintola, Sauna tai höyrysauna, Uima-allas, Sisäuima, Uima-allas, Ulkouima,
Lähellä olevat palvelut
Rantapolkupolut Kalastus Golf Ratsastus Ratsastus Leikkikenttä Purjehdus / Vuokraus Sukeltelu Luistelu, Luistelu, Alamäkitennis Vesihiihto
Lentokenttä
Dubai / DXB 19 Miles / 31 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai lauantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Royal Clubissa Bonnington Towerissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Royal Club Bonnington Towerissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Royal Club Bonnington Towerissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Royal Clubin kanssa Bonnington Towerissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Royal Clubissa Bonnington Towerissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Royal Clubin myymisestä Bonnington Tower -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Royal Clubilla Bonnington Towerissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Royal Clubia Bonnington Towerissa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.