Kuva Royal Savoy Resort
Kuva Royal Savoy Resort
Kuva Royal Savoy Resort
Kuva Royal Savoy Resort
Kuva Royal Savoy Resort

Osoite: Royal Savoy Hotel Madeira, Avenida do Infante, 9004-542 Funchal, Madeira, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.royalsavoyclub.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Royal Savoy Hotel Madeira


Royal Savoy Madeira tunnetaan mm osa-aikaisen Omistajille sen ylellisyyttä, ylellisyyttä ja viiden tähden majoitus. Suunniteltu erityisesti, jotta voit arvostaa upeita Atlantin näkymiä sen arvostetulla paikalla Madeira Rannalla, lomakeskuksessa on yhteensä 172-balconied huonetta ja sviittejä, jotka kaikki on sisustettu tyylikkäästi, laadukkaasti ja mukavuutta ajatellen. Ei ole ihme, että tämä lomakeskus on ollut monien suosikkipalkintojen ylpeä ja arvostettu maailman hienoimmista lomakohteista, kun otat huomioon ensiluokkaiset palvelut: vehreän subtrooppisen solarin, useita uima-altaita ja yksityisen meren pääsyn, ilmaisen Wi- Fi: n huoneissa ja yleisissä tiloissa, hienossa ravintolassa ja cocktail-pianobarissa, jossa on iltaisin elävä musiikki.

Lomakeskus on ihanteellisella paikalla lyhyen kävelymatkan päässä Funchalista ja sen historiallisesta keskustasta, ja sen omassa miellyttävässä ympäristössä, joka toimii lähellä Michelin-suositeltua ravintolaa. Ei vain, että olet turvallisessa kädessä Matkailu ja vapaa-aika, Mutta kuninkaan Savoy Madeiran - viimeisimmän maailmankuulun vuosisatoisen hotelliketjun laajennuksen kanssa - ostavat aikaosuudet, joihin voit luottaa.

Ostaminen Royal Savoy Resortin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Royal Savoy Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Royal Savoy Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Royal Savoy Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Royal Savoy Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Royal Savoy Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Royal Savoy Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.