Valokuva Royal Sun Resort
Valokuva Royal Sun Resort
Valokuva Royal Sun Resort
Valokuva Royal Sun Resort
Valokuva Royal Sun Resort

Osoite: Royal Sun Resort, Calle Los Geranios 16, Los Gigantes, 38683 Santiago Del Tiede, Teneriffa, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.royalsunresort.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Royal Sun Resort


Jotta osa-aikaisen Lomakeskus, joka kuvastaa makua, katso Royal Sun Resort upeassa Tenerife, Espanja. Hotelli sijaitsee rauhallisen Los Gigantesin lomakohteen yläpuolella sijaitsevien majesteettisten punaisten kallioiden edessä, ja siellä on upeat design-kalusteet hyvin varustetussa huoneistossasi sekä mahtava näköala Atlantin valtamerelle ja läheiselle venesatamaan. Lomakeskuksessa on 120-huoneistoja, jotka vaihtelevat studiosta kolmeen makuuhuoneeseen. Kaikki huoneet ovat valoisia ja tilavia, ja niissä on laaja valikoima mukavuuksia, jotka tekevät vierailustasi mukavampaa. Ulkouima-altaat on varustettu omilla aurinkoterassilla ja vesiputous, joka yhdistää tärkeimmät ja lasten altaat.

Tarjolla on myös kuntoklubi - täydellisen kuntosalin lisäksi löydät myös aerobic-huoneen. Syömistä varten voit ruokailla paikan päällä romanttisessa Regency-ravintolassa, josta on upeat näkymät, ja nauti aamiaiset ja välipalat Cafe Royalessa. Säännöllistä iltaviihdettä on tarjolla Imperial Bar and Loungessa, tai voit ajaa lähialueelle maistelemaan tarjolla olevaa upeaa yöelämää. Eleganssia, makua ja ennen kaikkea rentouttavaa lomaa varten Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee harkitsemaan osa-aikaisen Royal Sun Resortissa.

Ostaminen Royal Sun Resortin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Royal Sun Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Royal Sun Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Royal Sun Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Royal Sun Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Royal Sun Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Royal Sun Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.