Kuva Royal Westmorelandista
Kuva Royal Westmorelandista
Kuva Royal Westmorelandista
Kuva Royal Westmorelandista
Kuva Royal Westmorelandista

Osoite: Westmoreland, St.James, BB24023, Barbados, Karibianmeri
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.royalwestmoreland.com

Kiinnostaako Royal Westmorelandin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


John Morphetin omistuksessa vuodesta 2004, Royal Westmorelandilla on lisäksi 250 hehtaarin maa-aluetta, jolle hän voisi laajentaa lomakeskusta luomaan näkemyksensä lopullisesta Karibian asunnon omistajayhteisöstä. Tarjolla on vielä 250 kotia, ja Lancaster-kehitys ulottuu Lancaster Groven lomakohteista Lancaster Driven harjanteen edessä sijaitseviin asuinrakennuksiin, joista on näkymät Barbadosin Platinum-länsirannikolle.

Kuninkaallinen Westmoreland on sijoitettu yhteen Karibian halutuimmista paikoista. Se tunnetaan olevan koti kotoa joillekin maailman tunnetuimmista urheilutähdistä ja julkkiksista. osa-aikaisen lomakeskuksessa on pääsuunniteltu kotiyhteisö ja upeita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Mahdollisuus valita täydellinen sijainti ja kiinteistö on erittäin suosittu. Vaihtelevat kaupunkitaloista eräisiin saaren suurimpiin mittatilaustyönä valmistuneisiin kartanoihin.

Royal Westmorelandin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Royal Westmoreland ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Royal Westmorelandin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Royal Westmorelandissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Royal Westmorelandin kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Royal Westmorelandin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Royal Westmorelandin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnointitilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.