Kuva Sandy Point Beach Resort
Kuva Sandy Point Beach Resort
Kuva Sandy Point Beach Resort
Kuva Sandy Point Beach Resort
Kuva Sandy Point Beach Resort

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Sandy Point Beach Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Sandy Point Beach Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Sandy Point Beach Resortin palvelut

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Pesula (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, täysi) Matto (kaikki yksiköt) Pesukone/kuivausrumpu (kaikki yksiköt) Astianpesukone (kaikki yksiköt) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Allas Tennis Kuntoiluvälineet Sauna Poreallas/Het Tub Pelihuone Leikkikenttä Hissi
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähellä) Vesihiihto (lähellä) Purjelautailu (lähellä) Sukellus (1.0 mailia) Veneily (lähellä) Kalastus (lähellä) Golf (2.0 mailia) Kasino (6.0 mailia) Live-viihde (1.0 mailia) Päivittäistavarakauppa (lähellä) Terveyskeskus (1.0) mailia) Ravintola (Lähistöllä) Ostokset (Lähistöllä)
Lentokenttä
Coolangatta - 19.0 mailia / 30.0 km
Tarkista sisään / ulos
Perjantai lauantai

Nauti Sandy Point Beach Resortin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Sandy Point Beach Resort, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sandy Point Beach Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Sandy Point Beach Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Sandy Point Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sandy Point Beach Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Sandy Point Beach Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Sandy Point Beach Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin rahoja talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.