Kuva Santa Eulalia Hotel & Spa
Kuva Santa Eulalia Hotel & Spa
Kuva Santa Eulalia Hotel & Spa
Kuva Santa Eulalia Hotel & Spa
Kuva Santa Eulalia Hotel & Spa

Osoite: Estrada De Santa Eulalia, Arejo de Sao Joao, 8200-269 Albufeira, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.conforhoteis.pt

Kiinnostaako Santa Eulalia Hotel & Spassa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Kauniiden puutarhojen ympäröimä ja vain muutaman minuutin päässä rannalta sijaitseva Santa Eulalia Hotel and Spa on Portugalin Algarven lomakohteen rentoutumispaikka. Tästä neljän tähden hotellikompleksista suosittu Santa Eulalia ja Oura-rannat ovat vain 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lähellä ovat myös hyvät harrastusmahdollisuudet golf, vaellus ja pyöräilyreittejä sekä hauskoja vesiurheilumahdollisuuksia, kuten vesihiihtoa, purjelautailua ja purjelautailua.

Sisällä majoitusta, Matkailu ja vapaa-aika osa-aikaiset välittäjät ovat varma, että löydät paljon tarvittavia uudistuksia kylpylässä, joka tarjoaa lukuisia hoitoja koko keholle. Voit myös rentoutua sisä- ja ulkouima-altaissa, joissa on allasbaari ja aurinkotuoleja tai nauttia iltaviihdettä elävää musiikkia ja karaokea. Wi-Fi, ravintola ja baari ja kuntosali ovat käytettävissä helpommin.

Lopulta Santa Eulalia Hotel and Spa -hotellin sata ja kolmekymmentä huoneistoa tarjoavat mukavan ja levon, mitä tarvitset. Kaikki näistä osa-aikaisen yksiköissä on ilmastointi, vuodesohva, LCD-TV satelliittikanavilla, keittiö, jossa on jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin, oma kylpyhuone hiustenkuivaajalla ja parveke. Joistakin huoneista on näkymät puutarhaan tai uima-altaalle.

Ostaminen Santa Eulalia Hotel & Spa aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Santa Eulalia Hotel & Spa ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Santa Eulalia Hotel & Spa: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Santa Eulalia Hotel & Spa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Santa Eulalia Hotel & Spa -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä internet-mainontaa myytäessä aikaosuuksia Santa Eulalia Hotel & Span kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Santa Eulalia Hotel & Spa -hotellia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.