Kuva Seasons Keys
Kuva Seasons Keys
Kuva Seasons Keys
Kuva Seasons Keys
Kuva Seasons Keys

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Seasons Keysin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Et voi mennä vikaan osa-aikaisen Seasons, ja heidän viimeisimmän tarjouksensa - Seasons Keys, heidän osakeomistuksensa - ei ole eroa. Tämä ihanteellinen ja joustava tuote antaa sinulle mahdollisuuden valita vapaapäivät Seasons-lomakohteissa (ympäri Suomea ja Eurooppaa) sekä mahdollisuus vaihtaa Interval Internationalin kautta.

Lisäksi tämä ainutlaatuinen tuote tosiasiallisesti sallii sinun omistaa osuuden kiinteistön vuokra-asunnosta, eikä sellaisenaan ole velvollisuutta maksaa vuosittaista ylläpitomaksua. Vuokran päättyessä sinulle annetaan mahdollisuus jatkaa omistusta uudelle toimikaudelle tai yksinkertaisesti palauttaa omistuksesi ja saada osuuden myyntituloista.

Saatavilla riippuen voit varata yhden viikon vuodessa sesonkiaikana haluamaasi paikkaan, ja sinulla on myös mahdollisuus varata kaksi viikkoa alemman kauden aikana, jos haluat matkustaa eri aikaan vuodesta. Tämä on varmasti lomaomateriaali, joka tarjoaa joustavuutta nykypäivän moderniin perheeseen ja joka todella täyttää vaativan lomailijan tarpeet. Jotta voisit tehdä elämää kestäviä muistoja, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät ovat iloisia esitellä Seasons Keys.

Vuodenajat avaimet Tilat

Yksikkötyöt
Vaihtelee paikan päällä
Lomakeskus
Vaihtelee paikan päällä
Lähellä olevat palvelut
Vaihtelee paikan päällä
Lentokenttä
Vaihtelee paikan päällä
Tarkista sisään / ulos
Vaihtelee paikan päällä

Osakkeiden ostaminen Ajanhallintaosasto

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra-ajan avaimet ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Seasons Keysin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Seasons Keysillä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Seasons Keys -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Seasons Keysin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Seasons Keys voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.