Kuva Whitbarrow Villagesta
Kuva Whitbarrow Villagesta
Kuva Whitbarrow Villagesta
Kuva Whitbarrow Villagesta
Kuva Whitbarrow Villagesta

Osoite: Berrier, Penrith, Cumbria, CA11 0XB, Englanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.seasonsholidays.com

Kiinnostaako Whitbarrow Villagen myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Kätevästi vain 15-minuutin ajomatkan päässä M40-moottoritien risteyksestä 6, Whitbarrow Village nauttii yhdestä Englannin kauneimmista paikoista upeassa järvialueella. osa-aikaisen lomakeskuksessa on 45in tyylikkäitä muunnoksia alkuperäisestä 18th-luvulta peräisin olevista luonnonkiveä käyttävistä rakennuksista, 29in hiljattain rakennetuista kivipinnoitetuista lomakohteista, mukulakivikylän kadusta, perinteisestä kylän pubista ja ravintolasta. Valitse studioista, yhden, kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoista, joissa on kaikki modernit mukavuudet, mutta jokainen säilyttää ainutlaatuisen historiallisen luonteensa. Leisure Clubiin kuuluu lämmitetty sisäuima-allas, sauna, höyrysauna, kuntosali, squash, uima-allas ja hullu golf.

Whitbarrow Villagen aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Whitbarrow Village ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Whitbarrow Villageen, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Whitbarrow Villagessa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Whitbarrow Villagen kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Whitbarrow Villagen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Whitbarrow Villagen käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.