Kuva Sedona Pines Resort
Kuva Sedona Pines Resort
Kuva Sedona Pines Resort
Kuva Sedona Pines Resort
Kuva Sedona Pines Resort

Osoite: 6701 W. Highway 89A, Sedona, AZ, 86336, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sedonapines.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Sedona Pines Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Sedona Pines Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Sedona Pines Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Käytettävissä olevat varusteet (laitteet), Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (3.0 mailia), Veneily (35.0 mailia), Kasino (30.0 mailia), Lastenhoito (3.0 mailia), Kokoustilat (5.0 mailia), Maastohiihto (45.0 mailia), Laskettelu (45.0 mailia) (5.0 mailia), Golf (10.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (4.0 mailia), Kampaamo (3.0 mailia), Ratsastus (lähistöllä), Järvi (35.0 mailia) Racquetball (2.0 mailia), ostoskeskus (2.0 mailia), hiihtokoulu (5.0 mailia), tennis (4.0 mailia), vesihiihto (45.0 mailia)
Lentokenttä
Phoenix Sky Harbor - (120 mailia - 193 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, sunnuntaina

Nauti koti kokemuksesta Sedona Pines Resort

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Sedona Pines Resortissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Sedona Pines Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Sedona Pines Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Sedona Pines Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sedona Pines Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä internet-mainontaa myytäessä aikaosuuksia Sedona Pines Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Sedona Pines Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.