Kuva Sea of ​​San Diego
Kuva Sea of ​​San Diego
Kuva Sea of ​​San Diego
Kuva Sea of ​​San Diego
Kuva Sea of ​​San Diego

Osoite: 4465 Ocean Blvd., San Diego, CA, 92109, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.ore-inc.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata See the Sea in San Diego? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Katso Sea San Diegossa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Katso Sea San Diegon palveluihin

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas, Ranta, Pesula, Hissi, Sauna, Kylpylä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Veneily (5.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (3.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus (15.0 mailia) (3.0 mailia), Vesiurheilu (3.0 mailia), Tuulen surffaus (lähietäisyydellä), Veneily (lähistöllä), Sukellus
Lentokenttä
San Diego - (7 mailia - 11 km)
Tarkista sisään / ulos
torstai

Nauti kotikokemuksen kotoisasta Sea of ​​San Diegoissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä esimerkiksi San Diego -meren merellä, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Katso Sea San Diego ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja See the Sea San Diego, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti osoitteessa Sea of ​​San Diego

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus See the Sea -sivuston myymisestä San Diegossa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Sea with San Diego.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia San Diegon Sea Sea -merkin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.