Kuva Ses Fontanellas Plaza
Kuva Ses Fontanellas Plaza
Kuva Ses Fontanellas Plaza
Kuva Ses Fontanellas Plaza
Kuva Ses Fontanellas Plaza

Osoite: Ses Fontanellas Plaza (# 2836), Urb. Ses Fontanellas Plaza, C / Es Caló, 104, Cala de Bou, San José, Ibiza, Baleaarit, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.intercorpgrp.com

Kiinnostaako Ses Fontanellas Plaza myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Paksu kesän Ses Fontanellas Plaza on paikka olla. Pitkän valkean valkoisen hiekkarannan, runsaasti auringonottoalueita ja loputtomia mahdollisuuksia purjelautailua, purjehdusta ja sukellusta odottavat sinua tässä neljän tähden condoissa suoraan Ibizan merenrannalla Espanjassa. Pitkät yöt ja jopa pidemmät juhlat ovat samalla tavoin vakuutetut läheisellä rantakadulla, jossa on kauneimpia baareja, ravintoloita ja etnisiä tyyppisiä kauppoja. Suositut alueen nähtävyydet ovat myös saatavilla, mukaan lukien vilkas kaupunki San Antonio, Ibiza kaupunki ja linna, ja Necropolis del Puig des Molins.

Sisällä majoitusta, jäähtyä uima-altaissa ja seurustella kaverin kanssa osa-aikaisen vieraat baareissa ja ravintoloissa. Älä missaa myös säännöllistä elävää viihdettä iltaisin.

Kun on aika levätä, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät takaavat hiljaisen ja hyvän unen mistä tahansa Ses Fontanellas Plaza -hotellin kahdeksankymmentäseitsemästä huoneesta. Huoneet tarjoavat korkealaatuisen mukavuuden, joka piristää sinut toiseen vilkkaaseen kesäpäivään. Useimmista huoneista on merinäköala omalta parvekkeelta, ja niissä on ilmastointi, minibaari, minikeittiö, internetyhteys, satelliitti-tv ja DVD-soitin sekä erillinen kylpyamme ja suihku hiustenkuivaaja.

Ses Fontanellas Plaza Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lasten allas, Ruokakauppa, Pesula, Hissi, Elävää viihdettä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(12.0), Golf (13.0 mailia), Terveysklubi (lähistöllä), Ratsastus (6.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (1.0 mailia), Vesihiihto (1.0 mailia)
Lentokenttä
Ibiza - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, sunnuntai

Ostaminen Ses Fontanellas Plaza aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Ses Fontanellas Plaza ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkällä aikavälillä investoinnin Ses Fontanellas Plaza, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynti Ses Fontanellas Plazassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Ses Fontanellas Plazan kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Ses Fontanellas Plazalla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Ses Fontanellas Plaza voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.