Kuva yhteisestä omistuksesta Sands of Kahanassa
Kuva yhteisestä omistuksesta Sands of Kahanassa
Kuva yhteisestä omistuksesta Sands of Kahanassa
Kuva yhteisestä omistuksesta Sands of Kahanassa
Kuva yhteisestä omistuksesta Sands of Kahanassa

Osoite: 4299 Ala Honopiilani Road, Lahaina, Maui, HI, 96761, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sands-of-kahana.com

Kiinnostaako kiinteistöjen myynti ja vuokrasopimus yhteisellä omistuksella Sands of Kahanassa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Jaettu omistus Kahannan hiekalla kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Jaettu omistus Kahana-palveluissa

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas, Puhelin, Tenniskenttä, Poreallas, Tuulen surffausta, Uima-allas, Kuntosali, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
(2.0 mailia), Golf (4.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus (4.0 mailia) Sukellus (2.0 mailia), ostosalue (lähistöllä),
Lentokenttä
Kahului - (40 mailia - 64 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksesta kotona Shared Ownership at Sands of Kahana

Kun hankit aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Shared Ownership at Sands of Kahana, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa yhteinen omistus Kahan hiekalla ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Shared Ownership Sands of Kahana, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin yhteisessä omistuksessa Sanaja Kahanassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus jaetun omaisuuden myynnistä Sands of Kahanan kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuudet Shared Ownershipin kanssa Kahannan hiekalla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Shared Ownershipia Sands of Kahanassa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.