Kuva Shell Vacations Clubista The Kona Coast Resortissa
Kuva Shell Vacations Clubista The Kona Coast Resortissa
Kuva Shell Vacations Clubista The Kona Coast Resortissa
Kuva Shell Vacations Clubista The Kona Coast Resortissa
Kuva Shell Vacations Clubista The Kona Coast Resortissa

Osoite: 78-6842 Alii Drive, Kailua-Kona, Havaiji, HI, 96740, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.shellvacationsclub.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Shell Vacations Clubilla The Kona Coast Resortissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Shell-lomailukerho Kona Coast Resortissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Shell-lomailukerho Kona Coast Resort -tiloissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lasten allas, Kuntosali, Viihde, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (lähistöllä), Ranta (1.0 km), Veneily (lähistöllä), Lastenhoito (lähistöllä), Kokoustilat (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Parturi-kampaamo (lähistöllä) , Terveysklubi (Lähistöllä), Ratsastus (30.0 km), Sairaalat (lähistöllä), Sukellus (lähellä), Ostoskeskus (lähistöllä),
Lentokenttä
Keahole-Kona International - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, sunnuntaina

Nauti kotona kotokokemuksesta Shell Vacations Clubilla The Kona Coast Resort -hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Shell Vacations Clubilla The Kona Coast Resort -sivustolla, sinulle taataan vuotuinen poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Shell Vacations Club Kona Coast Resortissa ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Shell Vacations Clubilla Kona Coast Resortissa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Shell Vacations Clubilla Kona Coast Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Shell Vacations Clubin myymisestä Kona Coast Resort -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Shell Vacations Clubin kanssa Kona Coast Resortissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Shell Vacations Clubin käyttäminen Kona Coast Resortissa voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.