Kuva Shell Vacations Clubissa Waikiki Marina Resortissa Ilikalla
Kuva Shell Vacations Clubissa Waikiki Marina Resortissa Ilikalla
Kuva Shell Vacations Clubissa Waikiki Marina Resortissa Ilikalla
Kuva Shell Vacations Clubissa Waikiki Marina Resortissa Ilikalla
Kuva Shell Vacations Clubissa Waikiki Marina Resortissa Ilikalla

Osoite: 1775 Ala Moana Boulevard, Hobron Lane -käynti
Honolulu, Oahu, HI, 96815, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.shellvacationsclub.com

Oletko kiinnostunut kiinteistöistä myytäväksi ja vuokraksi Shell Vacations Clubissa Waikiki Marina Resortissa Ilikalla? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Shellin lomakylässä Waikiki Marina Resortissa Ilikalla kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Shellin lomakylässä Waikiki Marina Resortissa Ilikai-palveluissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Pelihuone, Terveysklubi, Live-viihde, Lääketieteelliset tilat, Sauna, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (1.0 mailia), Veneily (1.0 mailia), Ruokakauppa (5.0 mailia), Laitesukellus (1.0 mailia), Tuuli Surfing (1.0 mailia)
Lentokenttä
Honolulu International - (0 mailia - 0 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, sunnuntaina

Nauti kotikokemuksesta Shell Vacations Clubissa osoitteessa Waikiki Marina Resort Ilikai

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Shell Vacations Clubissa Waikiki Marina Resortissa Ilikissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Shell-lomakeskus Clubissa Waikiki Marina Resortissa Ilikissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Shell Vacations Clubilla Waikiki Marina Resortissa Ilikissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Shell Vacations Clubissa Waikiki Marina Resortissa Ilikai

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Shell Vacations Clubin myymisestä Waikiki Marina Resortissa Ilikai-kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä internet-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Shell Vacations Clubilla Waikiki Marina Resortissa Ilikalla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Shell Vacations Clubia Waikiki Marina Resortissa Ilikissa voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.