Kuva Shenandoah Crossing Townhomes
Kuva Shenandoah Crossing Townhomes
Kuva Shenandoah Crossing Townhomes
Kuva Shenandoah Crossing Townhomes
Kuva Shenandoah Crossing Townhomes

Osoite: 174 Horseshoe Circle, Gordonsville, VA, 22942, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.shenandoah-crossing.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Shenandoah Crossing Townhomesissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Shenandoah Crossing Townhomes kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Shenandoah Crossing Townhomes Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt) Yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), poreallas / poreallas
Lomakeskus
Vesiurheilu (käytettävissä olevat varusteet), Lastenallas, Kokoustilat, Kuntosali, Kalastus, Pelihuone, Golf (varuste), Vammaiset, Ratsastus, Järvi, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, , Tennis (Saatavilla olevat varusteet),
Lähellä olevat palvelut
Muu maastohiihto (40.0 mailia), Laskettelu (40.0 mailia), Ruokakauppa (5.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (30.0 mailia), Ostoskeskus (15.0 mailia), Hiihtokoulu (40.0 mailia)
Lentokenttä
Charlottesville - (30 mailia - 48 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta kotiin Shenandoah Crossing Townhomesissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Shenandoah Crossing Townhomes, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Shenandoah Crossing Townhomes ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Shenandoah Crossing Townhomesin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Shenandoah Crossing Townhomeissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Shenandoah Crossing Townhomes -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio top kanavat plus online mainonta pyrkimyksiä myydä aikaosuuden kanssa Shenandoah Crossing Townhomes.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Shenandoah Crossing Townhomes voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.