Kuva Sheraton Desert Oasis
Kuva Sheraton Desert Oasis
Kuva Sheraton Desert Oasis
Kuva Sheraton Desert Oasis
Kuva Sheraton Desert Oasis

Osoite: 17700 N. Hayden Road, Scottsdale, Arizona, AZ 85255, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.starwoodvo.com

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata Sheraton Desert Oasis? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Sheraton Desert Oasis kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Sheraton Desert Oasis -palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), takka - yksikkö (joissakin yksiköissä), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / / Kuivausrumpu (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Kuntosali, Pelihuone, Hissi, Leikkikenttä, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(5.0 mailia), Golf (25.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (10.0 mailia), Kampaamo (1.0 mailia), Golf (25.0 mailia) (1.0 mailia), ravintola (3.0 mailia), ostoskeskus (1.0 mailia), kylpylä (25.0 mailia), vesihiihto (2.0 mailia), järvi (5.0 mailia)
Lentokenttä
Phoenix Sky Harbor - (22 mailia - 35 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti Sheraton Desert Oasis -hotellin kodikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Sheraton Desert Oasis, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sheraton Desert Oasis ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Sheraton Desert Oasis, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Sheraton Desert Oasis

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sheraton Desert Oasis -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Sheraton Desert Oasis -nimellä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Sheraton Desert Oasis voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.