Kuva Sheraton Vistana Resort
Kuva Sheraton Vistana Resort
Kuva Sheraton Vistana Resort
Kuva Sheraton Vistana Resort
Kuva Sheraton Vistana Resort

Osoite: Sheraton Vistana Resort Villas, Orlando, Florida, FL 8800, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.starwoodvacationownership.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokralle Sheraton Vistana Resortissa


Jos etsit paeta paikkaan, jossa monotonia ei ole olemassa ja auringonpaiste on ikuinen, harkitse osa-aikaisen Sheraton Vistana Resortissa Orlando, Florida. Siellä on aina jotain tekemistä tämän lomakeskuksen kanssa, riippumatta siitä, oletko paikan päällä tai harrastellut yhdessä monista lähellä olevista puistoista. Yksi alueen suosituimmista majoituskohteista tarjoaa lomaviivojen ja huoneistoja, jotka sopivat kaikille osapuolille, sekä vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten koripallokenttiä, lämmitettyjä allasta, hierontapalvelua ja poreallas sekä 24-tunnin kuntosali. Kuljetus paikallisiin puistoihin - kuten SeaWorld, Universal Studios ja Walt Disney World - on helppoa riippumatta siitä, aja autoa tai käytät erilaisia ​​linja-autoja.

Kun palaat lomakohteeseen jännittävän päivän jälkeen, syötä päivällinen täysin varustetussa modernissa keittiössä tai tilaa yhdestä monista lähellä olevista ruokapaikoista. Voit jopa syödä paikan päällä Flagler Station Bar and Grill -puhelimessa, joka on amerikkalainen teollisuuslääkäri Henry Flagler, yksi Florida East Coast Railwayin perustajista - epävirallisessa ilmapiirissä. Seuraavalle aikaosuuden investoinnille, Matkailu ja vapaa-aika Ei voinut olla ylpeä esitellä Sheraton Vistana Resort.

Sheraton Vistana Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lastenallas, liikuntarajoitteiset, pelihuone, ruokakauppa, liikuntarajoitteisille, hissi, leikkipaikka, ravintola, sauna, snackbaari, uima-allas, tennis (saatavissa olevat varusteet), poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (60.0 mailia), Veneily (1.0 mailia), Kalastus (15.0 mailia), Golf (Läheiset), Ratsastus (2.0 mailia), Järvi (Läheiset), Live Entertainment (1.0 mailia) (1.0 mailia), Ostoskeskus (Läheiset), Vesi Hiihto (Läheiset),
Lentokenttä
Orlando International - (18 mailia - 28 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, sunnuntaina

Ostaminen Sheraton Vistana Resortin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sheraton Vistana Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Sheraton Vistana Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Sheraton Vistana Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sheraton Vistana Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa, jolla pyritään myymään aikaosuuksia Sheraton Vistana Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Sheraton Vistana Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.