Kuva Shorepine Village
Kuva Shorepine Village
Kuva Shorepine Village
Kuva Shorepine Village
Kuva Shorepine Village

Osoite: Cape Kiwanda Drive, Pacific City, OR, 97135, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.SHOREPINEVILLAGE.COM

Oletko kiinnostunut Shorepinen kylän myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Shorepine Village kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Shorepine Village -tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Takka, Kalastus, Pyykinpesukone, Puhelin, Tuulen purjelautailu,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (25.0 mailia), Veneily (1.0 mailia), Golf (20.0 mailia), Ruokakauppa (7.0 mailia), Kampaaja (lähistöllä), Terveysklubi (1.0 mailia), Ratsastus (20.0 mailia) , Järvi (5.0 mailia), Lääketieteelliset palvelut (3.0 mailia), Leikkikenttäalue (lähistöllä), Racquetball (1.0 miles), Ravintola (lähistöllä), Ostosalue (lähistöllä), Tennis (20.0 mailia), Vesihiihto (20.0 miles), Poreallas / poreallas (20.0 miles),
Lentokenttä
Portland - (100 mailia - 160 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai perjantai

Nauti kotikokemuksesta Shorepine Villagessa

Kun ostat aikaosakkeita sellaisissa kohteissa kuin Shorepine Village, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Shorepine Village ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Shorepine Villageen, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Shorepinen kylässä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Shorepine Village -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Shorepine Villagessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Shorepine-kylän käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.