Kuva Sierra Nevada Sports Club
Kuva Sierra Nevada Sports Club
Kuva Sierra Nevada Sports Club
Kuva Sierra Nevada Sports Club
Kuva Sierra Nevada Sports Club

Osoite: Apartahotel Trevenque, Plaza de Andalucia
18196 Sierra Nevada
Granada, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrasopimus Sierra Nevadan urheiluseurassa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Sierra Nevadan urheiluklubi kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Sierra Nevadan urheiluseurat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Maastohiihto, Laskettelu, Kuntosali, Ruokakauppa, Terveysklubi, Ratsastus, Pesula, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Sauna, Hiihtokoulu, Snackbaari, Uima-allas, Tennis, Poreallas /Poreamme,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (62.0 mailia), Veneily (62.0 mailia), Kokoustilat (lähistöllä), Golf (19.0 mailia), Ostoskeskus (lähistöllä), Squash (1.0 mailia)
Lentokenttä
Granada - (25 mailia - 40 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta kotiin Sierra Nevadan urheiluseurassa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Sierra Nevadan urheiluseurassa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sierra Nevada Sports Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Sierra Nevadan Sports Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Sierra Nevadan urheiluseurassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sierra Nevadan urheiluseuran omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä online-mainontaa pyrittäessä myymään aikaosuutta Sierra Nevadan urheiluseurassa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Sierra Nevadan urheiluseuran käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.