Kuva Sirenis Premium Travelers Club
Kuva Sirenis Premium Travelers Club
Kuva Sirenis Premium Travelers Club
Kuva Sirenis Premium Travelers Club
Kuva Sirenis Premium Travelers Club
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sirenispremiumtravelers.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myynnissä olevia ja vuokrattavia kiinteistöjä Sirenis Premium Travellers Clubissa


Viidenkymmenen vuoden ajan Sirenis Hotels & Resorts on avannut ovensa matkailijoille ympäri maailmaa kokemaan maagisen ja ylellisen ranta-lomat Meksiko, The Dominikaaninen tasavalta ja Espanja. Sirenis-erikoislipun mukavuus, laatu ja hemmottelu loivat vahvan uskollisuuden, joka toi perheet ja pariskunnat takaisin lomakohteisiinsa vuosittain.

Niille vaativille matkailijoille, jotka haluavat syvemmän suhteen Sireeniin, jossa heitä kohdellaan yksinoikeuden tasolle, joka tulee mukana Sirenis-perheen kanssa, Sirenis loi Premium Travellers. Sirenis Hotels & Resortsin yksinomainen loma-klubi syntyi halusta luoda uusi tapa ilahduttaa uudet Sirenis-lomailijat.

Jäsenyys Sirenis Premium Travellersissa tuo korkeampaa yksinoikeutta ja valinnanvaraa - laajoista jäsenhuoneistoista persoonalliseen butler-palveluun, yksityisistä, vain yksinoikeuksisista lomakohteista alennettuun hinnoitteluun lomakeskuksissa.

Travel & Leisure -ryhmä kutsua sinut vapautumaan itseesi rajoituksista osa-aikaisen ja yksinkertaisesti olla jonnekin ja kohdella itsesi etuoikeuden ja joustavuuden korkeammalle tasolle Sirenis Premium Travelers Clubin kanssa.

Lomakeskukset ovat Grand Sirenis Riviera Maya, Sirenis Resort Punta Cana, Grand Sirenis Matlali Hills, Sirenis Hotel Goleta & Spa, Sirenis Seaview Country Club, Sirenis Hotel Club Aura ja Sirenis Hotel Tres Carabelas.

Sirenis Premium Travellers Club Tilat

Yksikkötyöt
Vaihtelee paikan päällä
Lomakeskus
Vaihtelee paikan päällä
Lähellä olevat palvelut
Vaihtelee paikan päällä
Lentokenttä
Vaihtelee paikan päällä
Tarkista sisään / ulos
Vaihtelee paikan päällä

Ostaa Sirenis Premium Travelers Clubin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Sirenis Premium Travelers Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Sirenis Premium Traveller Clubiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myydään ja myydään uudelleen Sirenis Premium Traveller Clubilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sirenis Premium Travellers Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Sirenis Premium Travelers Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Sirenis Premium Traveller Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.