Kuva Sterling Darjeeling
Kuva Sterling Darjeeling
Kuva Sterling Darjeeling
Kuva Sterling Darjeeling
Kuva Sterling Darjeeling

Osoite: Ghoomin luostaritie, PO Ghoom, Darjeeling, WB 734 102, Intia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sterlingresorts.org

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Sterling Darjeeling? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Sterling Darjeeling kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Sterling Darjeeling Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Kokoustilat, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Lääketieteelliset laitteet, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (28.0 mailia), Kalastus (37.0 mailia), Ratsastus (5.0 mailia),
Lentokenttä
Bagdogra - (62 mailia - 99 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti koti kokemuksesta Sterling Darjeelingissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Sterling Darjeeling, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Sterling Darjeeling ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Sterling Darjeelingin kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Sterling Darjeelingissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sterling Darjeelingin kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta Sterling Darjeelingin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Sterling Darjeelingin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimaan luottamustiliin talletettuihin rahoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.