Kuva yrityksestä CLC Sunningdale Village
Kuva yrityksestä CLC Sunningdale Village
Kuva yrityksestä CLC Sunningdale Village
Kuva yrityksestä CLC Sunningdale Village
Kuva yrityksestä CLC Sunningdale Village

Osoite: Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Santa Cruz de Tenerife, Teneriffa, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clublacosta.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä CLC Sunningdale Villagessa


Toinen CLC World kruunun jalokivi, Club La Costa Sunningdale Villagessa on sekä kiehtova ja rentouttava keino vaativille osa-aikaisen or Osakeomistus ostajalle. Sijaitsee jännittävällä saarella Tenerife, Espanja, tämä lomakeskus sopii ihanteellisesti kaikille - etsitpä vain lomaa uima-altaan äärellä tai tutustuessasi upeisiin ympäröiviin alueisiin.

Käy Los Abrigos, viehättävä kalastajakylä, joka on uskomaton kalaravintoloita; Playa de las Americas, jossa ei ole juhlimisen mahdollisuuksia; Tai jopa Tieden kansallispuisto tunnetulla kuunmaisemallaan.

Jos olet kotona myös lomalla, lomakeskus tarjoaa paljon in-resort-viihdettä, jonka järjestäjänä on oma Team Marina. Suuressa ulkouima-altaassa on oma allasbaarisen ateriansa, ja lapsille on tarjolla täysin hoidettu lasten klubi ja lasten allas. Osta päivittäistavarakauppa paikan päällä olevasta myymälästä ja piilota joitakin kulinaarisia herkkuja omassa keittiössäsi ja nauti La Gomeran näkymistä parvekkeeltasi, kun syödät mukavasti. Kaikesta mitä haluatte osa-aikaisen or Osakeomistus ja enemmän, Matkailu ja vapaa-aika Esittelee jälleenmyyntiin Club La Costa Sunningdale Villagessa.

CLC Sunningdale kylän palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Ruokakauppa, Live-viihde, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (7.0 mailia), Veneily (9.0 mailia), Casino (7.0 mailia), Harjoitusvälineet (lähellä), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Ratsastus (2.0 mailia) (7.0 mailia), Tennis (Läheiset), Vesi Hiihto (4.0 mailia), Tuuli Surfing (3.0 mailia),
Lentokenttä
Reina Sofia - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

CLC Sunningdale Village -osakkeen ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra CLC Sunningdale Village ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta CLC Sunningdale Villageen, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti CLC Sunningdale Villagessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus CLC Sunningdale Village -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia CLC Sunningdale Village -yhtiön kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia CLC Sunningdale Village -sovelluksen käyttö voi olla turvallinen tietäessä, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.