Kuva yrityksestä Sunny Coast Resort Club
Kuva yrityksestä Sunny Coast Resort Club
Kuva yrityksestä Sunny Coast Resort Club
Kuva yrityksestä Sunny Coast Resort Club
Kuva yrityksestä Sunny Coast Resort Club

Osoite: Qawra Bay, Qawra, SPB 08, MALTA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sunnycoast.com.mt

Kiinnostaako Sunny Coast Resort Club myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Sydämenlyönti on kaikki, mitä Sunny Coast Resort Clubilla on St. Paul's Bayn alueella, Maltalla, jotta voit pudottaa sinut omaan yksityiseen paratiisiisi. Lähes sadan huoneen parvekkeista asiakkaat saavat upeat Välimeren sää ja upeat näkymät. Tämä rento osa-aikaisen lomakeskus sijaitsee Qawrassa, josta on näkymät maan upeimmalle lahdelle. Jokaisessa studiohuoneistossa on ylelliset kalusteet ja mukavuudet, kuten ilmastointi ja lämmitys, taulu-tv, minikeittiö ja suuri kylpyhuone hiustenkuivaajalla. Huoneistoissa on istuimet ja ruokailutilat.

Sunny Coast Resort Club hemmottelee sinua entisestään hotellin sisäisissä tiloissa. Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät rakastavat erityisesti täyden palvelun kylpylää, jossa on poreallas, vesihoidon kylpyamme ja hierontahuoneet. Kuntosali- ja vapaa-ajankeskus on myös hemmotteleva sauna ja squash-kenttä. Lomakeskuksessa on kaksi uima-allasta ja kolme kylpytynnyriä sekä lapsen splash-allas ja vesiputous. Wi-Fi on käytettävissä myös yleisissä tiloissa. Samaan aikaan ranta on vain minuutin kävelymatkan päässä. Se johtaa yksityiseen lahden alueeseen, jossa vieraita kohdellaan jännittäviin vesiurheilumahdollisuuksiin. Muita mielenkiintoisia paikkoja lähistöllä ovat muun muassa Malta Classic Car Collection, Maltan kansallinen akvaario ja Bugibba-aukio.

Sunny Coast Resort Clubin tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Veneily, Lastenhoito, Lasten allas, Kalastus, Pelihuone, Ruokakaupan, Terveysklubi, Pesula, Hissi, Ravintola, Sauna, Sukeltaminen, Snackbaari, Squash, Uima-allas (sisä / ulkona), Vesihiihto , Poreallas / poreallas, surffaus,
Lähellä olevat palvelut
Kasino (1.0 mailia), Golf (7.0 mailia), Kampaaja (lähistöllä), Terveyspalvelut (lähistöllä), Ostosalue (lähistöllä),
Lentokenttä
Malta International - (13 mailia - 20 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Ostamalla Sunny Coast Resort Clubin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Sunny Coast Resort Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Sunny Coast Resort Clubiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Sunny Coast Resort Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sunny Coast Resort Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Sunny Coast Resort Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Sunny Coast Resort Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.