Kuva Sunset Beach Club
Kuva Sunset Beach Club
Kuva Sunset Beach Club
Kuva Sunset Beach Club
Kuva Sunset Beach Club

Osoite: Sunset Beach Club, Avenida del Sol, 5, 29630 Benalmadena, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sunsetbeachclub.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokralle Sunset Beach Clubissa


Stressitöntä hauskaa auringossa odottaa sinua osa-aikaisen Sunset Beach Clubissa, merenrantaparatiisissa vain 20 minuutin päässä Malagan lentokentältä, Espanja. Koe neljän tähden tahraton huoneistot, joissa kaikissa on keittiönurkkaus ja parveke - valitse näkymäsi kuohuviinien valtameren näkymiltä tai vuorenäkymärakenteelta, joka viimeistelee auringon kiinni illalla. Voit valita niin vähän tai yhtä paljon kuin haluat - lomakeskuksiin kuuluu kaksi suurta allasta sekä lapsi / lapsi-allas nuoremmille lapsille, ja hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla beachgoers, päärannalla vain kahden minuutin kävelymatkan päässä , Ja pienempi ranta viiden minuutin päässä.

Espanjan kansa on maailmankuulu vilkkaasta ja sosiaalisuudestaan, mikä näkyy Sunset Beach Club -yrityksen avulias ja kohtelias henkilökunta. Pienet kosketukset ovat hyvin harkittuja täällä, ja paikan päällä sijaitseva hotellimyymälä tarjoaa laajan valikoiman ruokaa ja päivittäistavaroita sekä tuoreita leipiä ja croissanteja joka aamu. Älä unohda kokeilla lomakeskuksen Luna-baaria, joka sijaitsee vain pitkin ranta. Matkailu ja vapaa-aika Voi tarjota taatun rentoutumisen tässä osa-aikaisen keinona.

Sunset Beach Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenhoito, Lasten uima-allas, Kokoustilat, Kuntosali, Kalastus, Päivittäistavarakauppa, Kampaaja, Kuntoklubi, Pesula, Hissi, Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Tennis (lähellä), Vesiurheilu (lähietäisyydet), Vesiskootterilentokenttä (lähellä), Veneily
Lentokenttä
Malaga - (9 mailia - 14 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, tiistaina

Ostaminen Sunset Beach Clubin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sunset Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Sunset Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Sunset Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sunset Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavien yläosassa sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Sunset Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Sunset Beach Club -palvelun käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimaan luottamustiliin talletettuihin rahoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.