Kuva yrityksestä Sunset Fishermen Spa & Resort - Ateriaohjelma
Kuva yrityksestä Sunset Fishermen Spa & Resort - Ateriaohjelma
Kuva yrityksestä Sunset Fishermen Spa & Resort - Ateriaohjelma
Kuva yrityksestä Sunset Fishermen Spa & Resort - Ateriaohjelma
Kuva yrityksestä Sunset Fishermen Spa & Resort - Ateriaohjelma

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Sunset Fishermen Spa & Resort - Ateriasuunnitelma myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Auringonlaskun kalastajien kylpylä ja lomakeskus on juttuja, joista unelmat ovat. Tämä lomakeskus Playa del Carmenissa on kaikkea mitä etsit osa-aikaisen Meksikossa. Se on tilava, henkilökunta on ystävällistä, mutta ammattitaitoista, uima-altaat ovat riittävän suuret, jotta jokainen löytää mukavan tilan laiskotella, ja näkymät ovat tämän maailman ulkopuolella. Aseta suoraan raikkaalle valkoiselle hiekkarannalle lempeillä turkoosi aalloilla ja heiluttavilla palmuilla, Matkailu ja vapaa-aika Aikaosakäytön välittäjät ovat varmoja, että ei ole monia muita erikoispaikkoja.

Paikan päällä on paljon vaihtoehtoja. Valitsemasi vaihtoehdon joukossa on, minkä uima-altaan kasta varpaat ensin, menetkö rannalle ennen virkistävän juoman vai sen jälkeen ja mihin lähistöllä olevista raunioista vierailet kulttuuripisäyksen vuoksi. Ateriavaihtoehtoja on myös paljon. Sunset Fishermen Spa and Resort tarjoaa uskomattoman valikoiman aterioita paikan päällä ja on mahdollista ottaa ateriasuunnitelma haluttaessa. Tämä tarkoittaa, ettei hätää, ei vaikeuksia löytää jokaiselle jotakin, eikä mitään leijua kuuman lieden päällä. Jos haluat mennä ulos ja maistaa paikallisia herkkuja muissa lähellä olevissa ravintoloissa, olet tervetullut vieraisiin, ja voit tietenkin myös tehdä oman sekoituksen kahdesta!

Lomakeskus on siellä varmistaaksesi, että lomasi on parasta mitä se voi olla, ja rohkaisee sinua rentoutumaan ja nauttimaan todella arvokasta vapaa-aikaa jokaisesta vierailusta.

Sunset Fishermen Spa & Resort - Ateriaohjelma

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autonvuokraus, Ranta, Lasten uima-allas, Kuntoilulaitteet, Kampaaja, Kuntoklubi, Ravintola, Snackbaari, Kylpylä, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive-lomakeskus, Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääketieteelliset tilat (lähellä), Sukellus (lähistöllä), Ostosalue (lähistöllä), Vesihiihto (lähistöllä), Purjelautailu (lähistöllä), *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Cancun International - (43 mailia - 69 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Sunset Fishermen Spa & Resort - Ateriaohjelman osto-oikeuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraus Sunset Fishermen Spa & Resort - Ateriaohjelma ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Sunset Fishermen Spa & Resort - ateriaohjelman kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Sunset Fishermen Spa & Resortissa - ateriaohjelma

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sunset Fishermen Spa & Resort - Meal Plan -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Sunset Fishermen Spa & Resort - ateriaohjelman avulla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Sunset Fishermen Spa & Resort - Ateriaohjelma voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luottamustilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.