Kuva yrityksestä Sunset Ridge Villas
Kuva yrityksestä Sunset Ridge Villas
Kuva yrityksestä Sunset Ridge Villas
Kuva yrityksestä Sunset Ridge Villas
Kuva yrityksestä Sunset Ridge Villas

Osoite: Kiinteistöt Bethany, PO Box 1447
St. John, VI, 831, USA
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut Sunset Ridge Villagessa myytävistä ja vuokraavista kohteista? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Sunset Ridge Villas kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Sunset Ridge Villasin tilat

Yksikkötyöt
Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (2.0 miles), Ranta (2.0 miles), Veneily (2.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Ruokakauppa (2.0 mailia), Kampaaja (2.0 mailia), Terveysklubi (2.0 mailia) ), Ratsastus (1.0 mailia), Live-viihde (2.0 mailia), Ravintola (2.0 mailia), Sukellus (2.0 mailia), Ostosalue (2.0 mailia), Snackbaari (2.0 mailia), Tennis (2.0 miles), vesihiihto (2.0 mailia), surffaus (2.0 mailia),
Lentokenttä
St. Thomas - (20 mailia - 32 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Sunset Ridge Villas tarjoaa kodin kokemusta kotoa

Kun ostat aikaosakkeita Sunset Ridge Villasin kaltaisissa kiinteistöissä, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Sunset Ridge Villas ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Sunset Ridge Villasin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Sunset Ridge Villasissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sunset Ridge Villas -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyrkimyksiä myydä aikaosakkeita Sunset Ridge Villasin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Sunset Ridge Villasin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.