Kuva Sunterra Desert Paradise Resort
Kuva Sunterra Desert Paradise Resort
Kuva Sunterra Desert Paradise Resort
Kuva Sunterra Desert Paradise Resort
Kuva Sunterra Desert Paradise Resort

Osoite: 5165 South Decatur Boulevard, Club Sunterra Vacations II, Las Vegas, 891181520,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata Sunterra Desert Paradise Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Las Vegas Stripilla on vain yksi maininta ja heti mieleesi pyörii kuvia non-stop -toiminnalla ja jännityksellä. lomaosakkeen omistajat odottavat vain parasta tällä alueella: korkealaatuinen majoitus, hienot ravintolat, uskomaton yöelämä ja viiden tähden kasinot ja viihde. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät varmistavat, että Diamond Resorts Desert Paradise Resortissa Las Vegasissa, Nevadassa - ja ehkä enemmänkin. Tämä on loppujen lopuksi kaupunki.

Pese sydänesi sisällön neonvalojen kirkkaan hehkuuden alle ja myöhemmin retkeilemme tähän majoitukseen keinona tyyliin sopivilla mukavuuksilla, jotka täydentävät sinua. Hanki loistava unta ja ole valmis toiseen korkean energian kierrokseen tutustumiseen kaupungin ihmeisiin. Tilavissa ja kalustetuissa korkeatasoisissa huoneissa on ilmastointi ja kattotuuletin, olohuone, vuodesohva, perus-TV ja DVD-soitin, ruokailuhuone, täydellinen keittiö, pesulapalvelut, kylpyamme, hiustenkuivaaja ja puutarha-amme ja parveke .

Paikan päällä on myös useita lämmitettyjä allasta porealtaalla ja roiskesuojalla, kylpylä ja kuntokeskus sekä Wi-Fi. Ennen kuin lähdet ulos, ota yhteyttä conciergeon saadaksesi mukavia alennuksia. Diamond Resorts Desert Paradise Resortilla voit varmasti nauttia elämästä täysillä.

Ostaminen Sunterra Desert Paradise Resortin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sunterra Desert Paradise Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Sunterra Desert Paradise Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Sunterra Desert Paradise Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sunterra Desert Paradise Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään osa-aikaista käyttöoikeutta Sunterra Desert Paradise Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Sunterra Desert Paradise Resortia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.