Kuva yrityksestä Surfrider Beach Club
Kuva yrityksestä Surfrider Beach Club
Kuva yrityksestä Surfrider Beach Club
Kuva yrityksestä Surfrider Beach Club
Kuva yrityksestä Surfrider Beach Club

Osoite: 555 E. Gulf Drive, Sanibelin saari, FL, 33957, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.surfriderbeachclub.com

Oletko kiinnostunut Surfrider Beach Clubin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Surfrider Beach Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Surfrider Beach Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Kalastus, Pesula, Leikkikenttä, Uima-allas, Tennis, Poreallas / poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (2.0 mailia), Veneily (Lähellä), Kasino (6.0 mailia), Lastenhoito (7.0 mailia), Kokoustilat (4.0 mailia), Harjoitusvälineet (3.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (3.0 mailia), Racquetball (2.0 mailia), Ravintola (3.0 mailia), Sauna ((20.0 mailia), Yökerho (2.0 mailia) 4.0 mailia), vesihiihto (3.0 mailia), tuulen surffaus (2.0 mailia), sukellusta (4.0 mailia), sukellusta (1.0 mailia)
Lentokenttä
Southwest Florida International - (19 mailia - 30 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Surfrider Beach Clubissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Surfrider Beach Club, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Surfrider Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Surfrider Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Surfrider Beach Clubilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Surfrider Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Surfrider Beach Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Surfrider Beach Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä varojen hallinnoimassa luottamustilissä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.