Kuva Atrium Beach Resort and Spa
Kuva Atrium Beach Resort and Spa
Kuva Atrium Beach Resort and Spa
Kuva Atrium Beach Resort and Spa
Kuva Atrium Beach Resort and Spa

Osoite: PO Box 1115, Billy Folly Rd 6, Simpson Bay, ST Maarten, Alankomaiden Karibia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.atrium-resort.com

Kiinnostaako Atrium Beach Resort and Spa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Atrium Beach Resort ja kylpylä kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Atrium Beach Resort- ja spa-palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenhoito, Kuntosali, Kampaaja, Pesula, Hissi, Elävää viihdettä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat ravintolat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat kahvilat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat kalastusmahdollisuudet, Lähellä olevat kalastusmahdollisuudet, Kasino (lähietäisyydet), Kalastus (lähistöllä), Golf (4.0 miles) , Kylpylä (lähietäisyydet), Tennis (lähietäisyydet), Vesihiihto (lähietäisyydet), Poreallas (lähietäisyydessä), Tuulen lautailu (lähietäisyydet)
Lentokenttä
Prinsessa Juliana - (2 mailia - 3 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, sunnuntai

Nauti kotona kotokokemuksesta Atrium Beach Resort and Spa -hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Atrium Beach Resort and Spa, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Atrium Beach Resort and Spa ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Atrium Beach Resort and Spa: n kanssa, miksi et kokeile vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Atrium Beach Resort and Spa -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Atrium Beach Resort and Spa -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Atrium Beach Resort and Spa -yhtiön kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Atrium Beach Resort and Spa -palvelun käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.