Kuva yrityksestä The Peninsula All-Suite Hotel
Kuva yrityksestä The Peninsula All-Suite Hotel
Kuva yrityksestä The Peninsula All-Suite Hotel
Kuva yrityksestä The Peninsula All-Suite Hotel
Kuva yrityksestä The Peninsula All-Suite Hotel

Osoite: 313 Beach Road, PO Box 768, Sea Point, Kapkaupunki 8060, Etelä-Afrikka
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.peninsula.co.za

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä The Peninsula All-Suite -hotellissa


Peninsula All-Suite -hotellin palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kuntosali, Pesula, Ravintola, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Golf (3.0 mailia), Ratsastus (19.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Squash (2.0 mailia), Vesihiihto (lähietäisyydessä),
Lentokenttä
Kapkaupunki / DF Malan - (14 mailia - 22 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Ostetaan The Peninsula All-Suite Hotel aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa The Peninsula All-Suite Hotel ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Peninsula All-Suite -hotelliin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti The Peninsula All-Suite -hotellissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Peninsula All-Suite Hotel -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia The Peninsula All-Suite -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia The Peninsula All-Suite -hotellin käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.