Kuva The Penthouses at Gulf Stream
Kuva The Penthouses at Gulf Stream
Kuva The Penthouses at Gulf Stream
Kuva The Penthouses at Gulf Stream
Kuva The Penthouses at Gulf Stream

Osoite: 1501 Gulf Drive N., Bradenton Beach, FL, 34217, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vacationet.com

Kiinnostaako kiinteistöjä myytäväksi ja vuokraksi The Penthouses at Gulf Stream? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kattohuoneistot Gulf Streamissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kattohuoneistot Gulf Stream Facilities: ssa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kalastus, Pesula, Hissi, Leikkikenttä, Spa, Uima-allas, \ t
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähistöllä), veneily (lähistöllä), lastenhoito (6.0 mailia), kuntosali (3.0 mailia), ruokakauppa (6.0 mailia), terveysklubi (1.0 mailia), ratsastus (3.0 mailia) , Lake (15.0 miles), Live-viihde (15.0 miles), Lääketieteelliset palvelut (6.0 miles), Racquetball (1.0 miles), Ravintola (lähistöllä), Sukeltaminen (lähistöllä), Ostosalue (6.0 miles), Snackbaari (lähistöllä) , Tennis (1.0 mailia), vesihiihto (lähistöllä), surffaus (lähistöllä),
Lentokenttä
Sarasota / Bradenton - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kotikokemuksesta kotiin Gulf Streamin kattohuoneistoissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Kattohuoneet, Gulf Stream, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kattohuoneistot Gulf Streamissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Kattohuoneistot Gulf Stream, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Gulf Streamin kattohuoneistoissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Gulf Stream -hotellin kattohuoneistojen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnan pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Kattohuoneiden kanssa Gulf Streamilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Gulf Streamin kattohuoneistoja voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.